Operator cateringu dla Stadionu Narodowego w Warszawie

07 września 2010
Zamknij formularz
*
*
*
Twoja wiadomość została wysłana.
Dziękujemy.

Narodowe Centrum Sportu poszukuje operatora cateringu na Stadionie Narodowym w Warszawie.

Stadion Narodowy w Warszawie rozpocznie swoją działalność za niespełna rok, w lipcu 2011 roku. Oprócz podstawowych funkcji widowiskowo-sportowych będzie oferował pełen zakres usług gastronomicznych dla swoich gości.

- Już w tej chwili pojawia się wielu zainteresowanych, potencjalnych partnerów gastronomicznych dla Stadionu. Z naszego punktu widzenia najważniejsze są usługi świadczone na najwyższym poziomie, o zróżnicowanej ofercie kulinarnej - mówi Robert Wojtaś, Wiceprezes NCS.

- Dzięki kuchniom zlokalizowanym pod trybunami Stadionu, operator cateringowy obejmie kompleksową obsługą gastronomiczną, centrum konferencyjnego, kantynę dla pracowników biur i ekskluzywną restaurację z widokiem na panoramę Warszawy - dodał.

W zakres usług przyszłego operatora cateringowego, obok codziennej obsługi Stadionu, wejdzie ponadto obsługa gastronomiczna podczas imprez masowych, koncertów i meczów, w których uczestniczyć będzie od kilku do kilkudziesięciu tysięcy osób oraz różnego rodzaju imprez okolicznościowych.

Do tego celu przeznaczonych jest 30 kiosków gastronomicznych, czyli wielofunkcyjnych punktów gastronomicznych, Biznes Klub (ok. 2600 osób), Fan Klub (ok. 2000 osób) oraz 69 lóż Biznes/VIP (ok. 900 osób).